Kavo celiku 6×12 5mm 200m  29.9lel

Kavo celiku 6×12 6mm 200m   39lek

Kavo celiku 6×12 8mm 200m   68.9lek

Kavo celiku 6×12 8mm 200m    97.5lek

Kavo celiku 6×12 10mm 200m   195lek

Kavo celiku 6×12 12mm 200m   130 lek

Kavo celiku 6×12 14mm 100m    176.8lek

Kavo celiku 6×12 16mm 100m   243.1lek

Kavo celiku me ndertim komplot dhe kapacitet te larte te mbajes,rezistent ndaj ndryshkut ,kushteve te motit dhe luhatjeve te temperaturave .Perdoren gjeresisht per ngritje,shtyrje-terheqje per pesha te varura.Kryesisht gjejne perdorim ne ndertim,anije,industri te lehta etj.