Kavo inoxi  4mm 200m    75.4lek

Kavo inoxi  5mm 200m    111.8lek

Kavo inoxi  6mm  200m   156lek

Kavo inoxi  10mm 200m   356.2lek

Kavo inoxi AISI316 4mm 200m    97.5lek

Kavo celiku me ndertim komplot dhe kapacitet te larte te mbajes,rezistent ndaj ndryshkut ,kushteve te motit dhe luhatjeve te temperaturave .Perdoren gjeresisht per ngritje,shtyrje-terheqje per pesha te varura.Kryesisht gjejne perdorim ne ndertim,anije,industri te lehta etj.