,

Kondicioner Mural Fairy Inverter A+++ GREE


PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

“Seria Fairy të impresionon me dizajnin elegant,
i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm modern, i cili vjen me skaje të rrumbullakëta që e bëjnë atë plot stil. Me kondensatorin me shtresë të dyfishtë dhe raportin e efikasitetit të energjisë 3.5, Seria Fairy siguron deri në 60 % kursim të energjisë ,voltazh të ulët në nisje dhe adaptimin e voltazhit automatik.”
Lomo DC Inverter LCLH
ModelGWH09QB-K3DNC4GGWH12QC-K3DNC4GGWH18QD-K3DNC4GGWH24QE-K3DNC4G
FunksioniFtohje/NgrohjeFtohje/NgrohjeFtohje/NgrohjeFtohje/Ngrohje
KapacitetiFtohjeBtu/h9000120001750023000
NgrohjeBtu/h9600125001800025000
SEER/SCOP/(A)/SCOP©W/W6.1/3.26.1/3.26.1/3.16.3/2.8
Klasa e energjise A++/A+A++/A+A++/A+A++/A+
Furnizimi me energjiPh, V, Hz1Ph, 220-240V, 50Hz1Ph, 220-240V, 50Hz1Ph, 220-240V, 50Hz1Ph, 220-240V, 50Hz
Energjia ne hyrjeFtohjeW805108415801875
NgrohjeW75598914101945
Intensiteti i rrymesFtohjeA6.36.910.916.42
NgrohjeA6.97.311.516.86
Volumi i fryrjes se ajritIndoormᵌ/h (SH/H/MH/ML/L/SL)5606608001150
Njesia e brendshme
Niveli i presionit te zhurmesIndoordB(A)(SH/H/MH/ML)55/52/44/3856/53/45/3958/54/51/4864/61/58/54
Dimensionet e jashtmeLxGjxThmm790x275x200845x289x209970x300x2241078x325x246
Dimensionet e paketimitLxGjxThmm866x367x271921x379x2811041x320x3831148x413x350
PeshaIndoorkg12131721
Njesia e jashtme
Niveli i presionit te zhurmesOutdoordB(A)61626368
Lidhja e tubitGazmmø9.52ø9.52ø12ø16
Likuidmmø6ø6ø6ø6
Dimensionet e jashtmeLxGjxThmm776x540x320776x540x320955x700x396955x700x396
Dimensionet e paketimitLxGjxThmm823x358x595823x358x5951029x750x4581029x750x458
PeshaOutdoorkg31325060

 

Categories: ,