,

Kondicioner Mural U-Crown A+++ GREE


PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

Kondicioneri i Inverterit Gree U-Crown ju ofron një dizajn elegant që fsheh teknologji inovative dhe siguron kapacitetin e ngrohjes deri në -30◦C.Modeli U-Crown vjen ne në dispozicion per klientet në kapacitetin 9.000 btu, 12.000 btu & 18.000 btu.
ModeliGWH09UB-K3DNA4FGWH12UB-K3DNA4FGWH18UC-K3DNA4F
FunksioniFtohje/NgrohjeFtohje/NgrohjeFtohje/Ngrohje
KapacitetiFtohjeBtu/h9000(1300~13600)1200(1300~15200)18000(3071~19619)
NgrohjeBtu/h10200((1900~16400)12300(1900~18400)18000(2559~24737)
Pdesignh(A)Pdesignh(W)Pdesignh©Btu/h9200/9600/920010200/11000/1020017742/180832/21154
SEER/SCOP/(A)/SCOP(W)SCOP©W/W7.5/4.6/5.1/3.87.0/4.6/5.1/3.86.1/4.0/4.0/3.1
Klasa e energjise Ftohje/Ngr.(A)/Ngr.(W)Ngr.(C)A++/A++/A+++/AA++/A++/A+++/AA++/A+/A+/B
Furnizimi me energjiPh, V, Hz1Ph, 220-240V, 50hz1Ph, 220-240V, 50hz1Ph, 220-240V, 50hz
Hyrja e energjiseFtohjeW600(95~1550)920(95~1550)1600(200~2050)
NgrohjeW800(100~16300)970(100~1680)1420(200~2400)
Intensiteti i rrymesFtohjeA6.56.89.1
NgrohjeA6.87.110.6
Volumi i fryrjes se ajritIndoormᵌ/h (SH/H/ML)650/530/400720/550/420850/750/600
Njesia e brendshme
Niveli i presionit te zhurmesIndoordB(A)(SH/H/ML)56/50/4657/51/4758/54/48/
Dimensionet e jashtmeLxGjxThmm860X305X170860x305x170960x320x205
Dimensionet e paketimitLxGjxThmm935X388X295935x388x2951043x403x333
PeshaIndoorkg141417
Njesia e jashtme
Niveli i presionit te zhurmesOutdoordB(A)626263
Lidhja e tubitGazmmø12ø9.52ø12
Likuidmmø6ø6ø6
Dimensionet e jashtmeLxGjxThmm899X596X378899x596x378955x700x396
Dimensionet e paketimitLxGjxThmm948X645X420948x645x4201029x750x458
PeshaOutdoorkg484856

 

Categories: ,