, ,

Krasitese ligustrash CH3656DA


Jetegjatesi me e gjate, dimensione me te vogla, kompakte dhe te fuqishme me baterine MULTI VOLT.

• Rregullim i thjeshte i nivelit te vajit
• Me ndriçes LED
• Nderrim i thjeshte i zinxhirit pa çeles
• Mbrojtje kundra dridhjeve
• Forma ergonomike ndihmon ne prerjen e
   rehatshme ne çdo pozicion
• Bateri dhe karikues MULTIVOLT