, ,

MATADOR Celes Hidraulik PRO


L2900

  • Rregullim automatik i hapjes
  • Forme kompakte per te punuar edhe ne zonat me te ngushta
  • Mbajtese gozhde dhe kabulli
  • Kapje mbi 40% mbi normen ISO fale dorezes se harkuar
  • Ingranazh ne forme gjysme-rrethi per bllokim te shpejte
  • Nofulla te perforcuara
  • Bashkim me hapesire te gjere per me shume kapje
  • Ruan formen dhe mbas hapjes se pinces
  • Pershtatje e shpejte me objektin per kapje fale hapjes automatike
  • Doreza te veshura

 

KODI

l mml”mm,,Cmimig
0557 025025010502.1/42900

360

0557 0320

32012.1/27533500640
0557 040040015.3/41003.1/25500

1255