, ,

MATADOR Gershere teli per hekur


L6900

  • E farketuar
  • Tehe celiku te temperuara
  • Tehe te ndryshueshme
  • Prerje precize dhe pa lodhje fale gjatesise se dorezave
  • Bashkim i rregullueshem fale butonave
  • Materiali: Doreza celiku te perforcuara / Chrome Vanadium

 

Kodi

L mmL “MmMmMmMmMmCmimi

g

0527 0018

460188757769001670
0527 002462024987988900

2370

0527 0030

780301198119119004570
0527 00369003613119131112900

4980

 

Kodi

Koke reserve per:Cmimi

g

0527 0011

0527 00182900420
0527 00120527 00247900

770

0527 0013

0527 003089001450
0527 00140527 00369900

1450