,

Hikoki Matrapik SDS-PLUS 830 WDH26PC-WSZ


L19900

Matrapik SDS-Plus me daltë

Fuqia 830 W
Forca goditëse 3.2 J
Max goditjeve për min 4300 min-1
Nr. rrotullimeve bosh 1100 rpm
Pesha 2.8 Kg

• 3 menyra: shpim, shpim me goditje dhe
thyerje
• Jetegjatesi 2-fish me e madhe prej mekanizmave te rinj * 1
• Deri ne 1.3 here shpim me i shpejte * 1
arrihet nga motorri i fuqishem dhe mekanizmi i goditjes
• UVP sistemi kunder dridhjes redukton
nivelin e dridhjes afersisht 33% * 1
• Buton i madh fikje/ndezje per lehtesi ne
perdorim
• Me veshje te gomuar dhe doreze anesore
• Lehtesi per ti nderruar punton