,

Hikoki Matrapik SDS-Max me dy bateri DH36DMA-WAZ


L90000

Matrapik SDS-Max me  2 bateri 36 V 4.0 Ah-8.0 Ah                  Karikues i shpejtë UC18YSL3.                                                               Performancë e lartë dhe e fuqishme. Dizajn Ergonomik,
Dritë LED për punë sa më të qartë
Motor pa karbonçina për jetëgjatësi të lartë.

 

• SDS-max
• Doreze kundra dridhjes (LVH)
• Mbrojtje nga rindezja (RFC)
• Shpejtesi konstante
• Kend i rregullueshem i daltes
• Buton i madh
• Me 2 bateri dhe karikues MULTIVOLT