,

Hikoki Matrapik SDS-Plus 36V DH36DMA-W2Z


Performanca e larte e motorit pa karbonçina sebashku me baterine MULTIVOLT ofrojne performance te shkelqyer, lejojne shpimin e vrimave me diameter te madh ne beton.

L89500

Matrapik me bateri 36 V / 3.4 J (Vetem trup). Matrapik me 3 funksione, i fuqishëm dhe praktik për tu përdorur me efiçensë shpimi të lartë.

Motor pa karbonçina
Max. Kapaciteti shpimit në beton/dru/çelik: 28/32/50 mm
Nr i rrotullimeve bosh: 0 – 4,300 / min

Mbrojtja nga rindezja (RFC)
• Forme ergonomike, per tu mbajtur lehte
• Rregullim i kendit te daltes
• Me 2 bateri dhe karikues MULTIVOLT
• Pershtatet me sistemin e nxjerrjes se
   pluhuri