,

Hikoki Matrapik per thyerje H65SB3-WT


L94800

Matrapik per thyerje me aks
30 mm / 1340 w /42 J

• Sistemi i mbrojtjes së dridhjeve (UVP)
redukton dridhjet në një nivel prej 15.5 m / s2
(H65SB3) dhe 13.9m / s2
• (H65SD3) që kombinon një mekanizëm
optimal të energjisë me ndikim të lartë në
absorbimin e dridhjeve (vetëm për H65SB3)
dhe trajtimin anti-dridhje
• Falë impaktit të madh dhe të rëndë brenda
cilindrit, kyçi i vogël depërton në material,
duke e bërë më të lehtë për të trajtuar mjetin
dhe siguron punë më efikase
• Fuqia 1560-2000 W
• Karkase alumini e durueshme (AHB)
• Pune e lehte:në sajë të butonit të kyçjes
se makinerise ju nuk duhet të mbani
çelësin e shtypur gjithmonë për punë të
vazhdueshme
• Buton i madh per tu dalluar lehte
• Doreze e bute e gomuar
• Doreze e rrotullueshme 360 °