MEGA SHKUME PER MBUSHJE ME PISTOLETE CERESIT TS70


L1200

Shkumë me një përbërës PU i përshtatshëm për rregullimin e kornizave të dritareve
dhe dyerve, mbushjen e kaviteteve, mbylljen e hapjeve në konstruksionet e çatisë dhe
materialet izoluese, izolimin e zërit, mbushjen e zgavrave rreth tubave, rregullimin e
paneleve të murit dhe pllakave.

KARAKTERISTIKAT
• Ngjitje e shkëlqyeshme në
• shumicën e materialeve
• Izolim i lartë termik dhe
• akustik
• Rezistenca ndaj lagështisë
• Jetëgjatësi
• Ekonomik – dozim i saktë