, ,

Motokose CG24ECMP(S)


• Mekanizmi kunder eres ruan shpejtesi
konstante duke rregulluar nr e rrotulllimeve ne varesi te ngarkeses*1
• Pothuajse e njëjta fuqi si motokosa 32
cm3 e klasës * 2
• Përafërsisht 1.5 herë më shumë * 2 vëllime pune se motokosa 32 cm3 HiKOKI
• Pesha e ulët: 4.4 kg * 3
• Motor i ri PureFire
• Modeli CG24ECMP (S) plotëson të gjitha
standardet e emetimit të gazrave EURO II
• Me start: për një fillim të butë dhe të
avashte
• Nderrim i lehte i kokes duke përdorur
butonin e bllokimit të boshtit
• Doreze e dyfishtë asimetrike zvogëlon
lodhjen nga dora në dorë