, ,

Motokose CG27EBSP(SL)/CG27EBSP(S)


• 26.9 cm3 motor i ri PureFire
• Modelet CG27EBSP (SL) dhe CG27EBSP
(S) plotësojnë të gjitha standardet e emetimit të gazrave EURO II
• Fuqia e motorit: 0.9 kW
• Me start: për një fillim të butë dhe të
avashte
• Qëndrueshmëri e lartë: kase e fuqishme
alumini, mbrojtje e boshtit të karburantit,
dy unaza pistoni dhe me 4 marshe
• Niveli i ulët i dridhjeve për shkak të
kontrollit të numrit të rrotullimebe në
ngarkesën maksimale dhe linjave të
vendosura në tub
• I pari në klasë * 1 me butonin e bllokimit
• Dorezë e butë e veshur me gome për
operim të lehtë * 2
• Vareset e shpatullave * 3
• Dysheme asimetrike e dyfish