, ,

Motokose CG27ECMP(S)


• Mekanizmi kunder eres ruan shpejtesi
konstante duke rregulluar nr e rrotulllimeve ne varesi te ngarkeses*1
• Pothuajse të njëjtën fuqi si motokosa 40
cm3 e klasës
• Përafërsisht 1,5 herë më shumë * 2 vëllime pune se motokosa 40 cm3 HiKOKI
• Pesha e ulët: 4.4 kg
• Motor i ri PureFire
• Modeli CG27ECMP (S) plotëson të gjitha
standardet e emetimit të gazrave EURO II
• Me start: për një fillim të butë dhe të
avashte
• Trajtimi anti-dridhje zvogëlon transmetimin e dridhjeve në dorën e
përdoruesit
• Dorëza asimetrike e dyfishtë zvogëlon
lodhjen nga dora në dorë