, , ,

Motosharre me doreze standarte CS51EA(S)/CS51EAP(S)


• Motor i ri PureFire
• Modeli CS51EAP (S) takohet me U.S. (EPA
PHASE3) dhe standardeve të emetimit të
gazrave evropiane (STAGE2)
• Vëllimi 50.1mL (cc) dhe mundësia e lehtë
e fillimit me decompressor të integruar
• Shumë e fuqishme në krahasim me
sharrat e tjera HiKOKI të këtij lloji: Fuqia
maksimale 2.5kW për modelin CS51EA (S)
dhe 2.4kW për modelin CS51EAP (S)
• Pompa e ventilimit dhe valvula automatike
e fluturimit
• Sistemi anti-dridhje
• Gjatësia e udhëzuesit 330mm, 380mm,
400mm, 450mm dhe 500mm