NGJITES MULTIFUNKSIONAL MONTAGE KIT FT 101 CERESIT I BARDHE / GRI


L950

Bazuar në teknologjinë FLEXTEC. Ka një aplikim për shumë qëllime
– ngjitës, mbyllës,mbushës. Është i përshtatshëm për nyjet vertikale
dhe horizontale, nyjet e fasadave, xhamat e dritareve, shkallëve,
bazamentet, shtresat e mbarimit dhe çatitë.

KARAKTERISTIKAT
• Ngjitje e shkëlqyeshme në
shumicën e materialeve
• Izolim i lartë termik dhe akustik
Rezistenca ndaj lagështisë
• Jetëgjatësi
• Ekonomik-dozim i saktë
E bardhë dhe gri
• Për jashtë dhe brenda