NGJITES MULTIFUNKSIONAL MONTAGE KIT FT 101 TRANSPARENT CERESIT


L950

Bazuar në teknologjinë FLEXTEC. Ka një aplikim për shumë qëllime – ngjitës, mbyllës,
mbushës. Është i përshtatshëm për nyjet vertikale dhe horizontale, nyjet e fasadave,
xhamat e dritareve, hapat e shkallëve, bazamentet, shtresat e mbarimit dhe çatitë. Modul
jashtëzakonisht i ulët i elasticitetit – për çarjet e lëvizshme.

KARAKTERISTIKAT
• I vetmi ngjitës shumëfunksional
me formulim transparent
• Shumë e lehtë për tu trajtuar
• Forcë e jashtëzakonshme e
lidhjes
në të gjitha sipërfaqet
• Për jashtë dhe brenda