NGJITES UNIVERSAL FIX ME BAZE TRETESI MOMENT I BARDHE


L790

APLIKIMET
• qeramika
• beton
• dërrasë e fortë dhe
• pllaka gipsi
• karton
• gur
• pllakë MDF
• UPVC

KARAKTERISTIKAT
• përdoret për sipërfaqe thithëse dhe jothithës
• është rezistent ndaj ujit dhe kushteve të
këqija klimatike
• Zbatim i lehtë në temperatura të ulëta (-10° C)
• Nuk ka nevojë për sigurimin e nyjeve me
mjete mekanike të fiksimit
• për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
• mundësia e ngjyrosjes kur është e thatë
• erë e dobët