,

Hikoki Pistolete dadiçekesh WR36DA-WR (2k22)


E kombinuar me performancen e larte te baterise MULTIVOLT, performanca e larte e motorrit pa karbonçina, siguron intensitet te njejte si makineri elektrike.

L79900

WR36DA-WR
Pistoletë dadiçekësh me 2 bateri 36 V
2.5 Ah 5 Ah – 1100 Nm – 3/4”
Kombinimi i baterisë me fuqi të lartë MULTI VOLT
dhe motorit pa karbonçina me efikasitet të lartë
sjell energji dhe moment rrotullimi të barabartë
me një model elektrik (AC) * 1

•4 nivele shtrengimi ne varesi te aplikimit
• Nderrim i lehte i dadiçekeve
• Standarti IP56 per mbrojtjen nga pluhuri  dhe uji
• Me drite LED
•Me 2 bateri dhe karikues MULTIVOLT