SHKUME PER MBUSHJE CERESIT TS61 I VERDHE 750ml


L950

Shkumë gjysmë fleksibël PU me raport të jashtëzakonshëm të strukturës qelizore të hapur dhe të
mbyllur dhe forcë të lartë mekanike. Shkuma vetë-zgjerohet deri ne 2.5 herë gjatë procesit të forcimit.
Është i zbatueshëm për rregullimin e kornizave të dritareve dhe dyerve, mbushjen e zgavrave, mbylljen
e hapjeve në strukturat e çatisë, izolimin e zërit, mbushjen e zgavrave rreth tubave dhe instalimin e
panelevedhe pllakave të murit.

KARAKTERISTIKAT
• Ngjitje e shkëlqyeshme për
shumicën e materialeve
• Izolim i lartë termik dhe akustik
• I përshtatshëm për mbushjen
e kaviteteve
• Rezistenca
ndaj lagështisë
• Jetëgjatësi
• Mbroni nga rrezatimi UV!