SHKUME PER MBUSHJE ME PISTOLETE CERESIT TS62


L990

Shkuma pistoletë PU me një përbërës që tkurret nën ndikimin e lagështisë. Zgjerimi pasues
dhe presioni i forcimit janë minimal, duke çuar në saktësinë e dozimit gjatë përdorimit. Ngjitet
në shumicën e materialeve të ndërtimit. Paketimi është i pajisur me një grykë të gjeneratës
së re, e cila siguron një jetëgjatësi më të gjatë dhe cilësi të produktit më afatgjatë.

KARAKTERISTIKAT
• Izolim i lartë termik dhe akustik
• Rezistenca ndaj lagështisë
• I përshtatshëm për mbushje të
kaviteteteve në strukturat e kulmit
dhe materiale izoluese
• Dozim i saktë
• Mbetjet minimale
për shkak të
dozimit të saktë
• Jetëgjatësi