SHKUME PER MBUSHJE ME PISTOLETE CERESIT TS63


L990

Shkuma pistoletë PU me një përbërës që tkurret nën ndikimin e lagështisë. Zgjerimi pasues
dhe presioni i forcimit janë minimal, duke çuar në saktësinë e dozimit gjatë përdorimit. Ngjitet në
shumicën e materialeve të ndërtimit. Paketimi është i pajisur me një grykë të gjeneratës së re, e
cila siguron një jetëgjatësi më të gjatë dhe cilësi të produktit më afatgjatë.

KARAKTERISTIKAT
• Presion i ulët gjatë procesit të
forcimit
• Stabilitet i shkëlqyeshëm
• Pa tkurrje
• Pas ekspansion i ulët
• Zbatim shumë preciz
• Dozim i saktë = konsum
ekonomik
• Veti të larta izoluese