SILIKON SANITAR PREMIUM MOMENT TRANSPARENT / I BARDHE


L650

Per mbylljen e nyjeve te murit dhe dyshemese, nyjeve ne banjo, kuzhina dhe tualete dhe
dhoma te tjera me lageshti te rritur. Zgjedhje e madhe e ngjyrave ne perputhje me ngjyrat e
pllakave, fugave dhe pajisjeve sanitare.

KARAKTERISTIKAT
• silikoni sanitar anti myk
• rezistent ndaj carjeve dhe tkurrjeve
• rezistent ndaj plakjes, ndryshimit,
ngjyrat dhe temperatura e larte
• per perdorim te brendshem
dhe te jashtem
• rezistent ndaj ultravioletit
• rezistence e larte ndaj ujit te nxehte