,

Stuko Patinimi Buder Akrilike 15 Kg


UNOPLAST eshte stuko puder e bluar shume holle, dhe e perforcuar. Perbehet nga rezinera akrilike dhe cimento. Perdoret per te niveluar dhe sheshuar siperfaqet e brendshme. Duke I shtuar uje behet nje perzierje homogjene, paste si krem e cila punohet shume lehte. Shtrihet lehte dhe ka veti mbushese dhe performance shume te larte. Thahet shpejt, mund te zmerilohet lehte dhe nuk rrudhoset ose cahet, gje e cila mundeson nje siperfaqe shume te bardhe dhe te lemuar ne perfundim.

Dokument Shpjegues

L700

Perdorimi: Eshte e pershtatshme per mure dhe tavane prej betoni, tulle dhe zevendeson stukot e vajit dhe materialet e ngjashme.

Aplikimi: Me shpatull ose mistri suvaje.

Paketimi: E gatshme ne thase letre prej 15kg

Tretja: Rreth 5.7-6 litra uje per 15kg stuko. Reziston 2-3 ore ne kove duke u perzier me raste, por nuk I duhet shtuar uje.

Mbulimi: Rreth 1m²/kg per nje shtrese 1 milimeter te trashe.

Koha e tharjes: Rreth 1-2 ore. Shtresa e dyte duhet bere pas 3-4 oresh. Koha e tharjes varet nga kushtet atmosferike dhe nga trashesia e shtreses se dhene.

Shenim: Hiq sa me shume boje te jete e mundur nga furcat perpara pastrimit. Pastroji mjetet e punes me sa me shume uje te jete e mundur dhe me detergjent nese eshte e nevojshme. Nuk duhet aplikuar nen temperaturat 10°C

Categories: ,