,

Hikoki Vidiator me 2 bateri 10.8V DS10DAL-WC


L9600

Vidiator me 2 bateri 10.8 V 1.5 Ah                                                       Gjatësia vidiatorit 170 mm
Bateria 1.5 Ah / 10.8 V
Max. shpimi në drru 29 mm
Max. shpimi në metal 10 mm

• Dorezë ergonomike me gomine te butë
• Përfshin 2 x 10.8V 1.3Ah * / 1.5Ah * /
  3.0Ah * Li-ion bateri dhe karikues * 1 * 2
• Drita e integruar LED
• Në disa rajone, gjithashtu është instaluar
   një rrip i mundshëm mbajtës