,

Hikoki Vidiator me goditje me dy bateri WH36DB-WR


E kombinuar me performancen e larte te baterise MULTIVOLT, performanca e larte emotorrit pa  karbonçina, siguron intensitet te njejte vidhosje edhe kur bateria eshte thuajse e zbrazur.

L65900

Kompakt dhe i lehtë, Rezistent ndaj ujit, motor pa karbonçina
është gjithashtu e pajisur me një dritë LED për të ndriçuar
në mënyrë optimale zonën e punës me kontrollin e ndezjes
së larmishme (automatike ose manuale) dhe me treguesin e
nivelit të karikimit të baterisë. Nr i rrotullimeve: 0 – 2.900/min
Pesha: 1.6 kg                                                                                             Dy bateri 36V  2.5 Ah 5 Ah- 210 Nm – 1/4”

 

 

• Mase kompakte si nje makineri 18V
•Triple hammer funksion: mekanizem me 3 funksione, i cili ofron shpejtesi me   te   larte vidhosje, pune me kompakte dhe perqindje te vogel te demtimit gjate       vidhosjes
• 4 menyra duke zgjedhur ne butonin::
1.Menyra e bute: per bulona me diameter te vogel
2.Menyra normale:per bulonat e diametrit te mesem
3.Menyra fuqishme:per bulonat me diam-eter te madh
4. Vida me vetefiletim
• Sistemi i riqarkullimit te ajrit siguron nje
  ftohje me te mire te motorit
• Balance dhe ergonomi e perkryer
• Standarti IP56 per mbrojtjen nga pluhuri
  dhe uji
•Me drite LED
• Me 2 bateri dhe karikues MULTIVOLT