,

Fumagalli Ndricues Francy


L970

I bërë nga materiali rrëshire e papërshkueshem nga uji, rrezet UV të stabilizuara, ndryshku apo korrozioni. I përshtatshëm për instalimin ne mur dhe tavan.
Shoqerohet  me llamba LED GX53 të aprovuara TÜV, me jetë të gjatë dhe efikase të përfshira, ose të pajisura me portollambe porcelani E27.
Vjen dhe ne versionin me sensor lëvizje.
Klasa e izolimit II.
Vlerësimi i mbrojtjes IP66.