,

Daylux Astar Plastik 10L


Astar  plastik   me  baze  uji,  gjysme transparent  me  baze  rezine  plastike. Perdoret   si  shtrese   e pare  per   lyerjen  e  siperfaqeve  perpara   lyerjes  me boje   plastike te  firmes Daylux. Ben lidhjen e siprfaqes me bojen. Ka  mbulim  dhe   shperndarje te larte. Permireson   paraqitjen   e  siperfaqes  si  dhe  rrit   fuqine   mbuluese  dhe  rezistencen   e   bojes plastike. Rekomandohet  te    perdoret ne  siperfaqete palyera me perpara pasi mbush siperfaqen me  lehtesi  dhe  stabilizon   gjendjen e saj.Nuk  permban  amoniak apo  arome te  pakendshme.

L2200

Perdorimi:  Ne cdo sipërfaqe të brendshme te perbërë nga beton, suva, dru, çimento, tulla.

Aplikimi Lyhet me rrul, furce ose pistolete me ajer.

Paketimi: Tregetohet ne masa  750  ml, 3L dhe  9L.

Tretja: Tretet ne raportin  1 pjese astar dhe 4 pjese me  uje te paster.

Mbulimi :18-20 m²/L  ne  varesi  te  siperfaqes.

Koha e tharjes:  15-30  min pas lyerjes. Te rilyhet me boje pas 6-8 oresh.

Shenim:Te trazohet mire perpara perdorimit. Veglat  e  punes  te  pastrohen  me uje  te  bollshem  apo dhe me detergjent menjehere pas  perdorimit nese eshte e nevojshme. Temperatura duhet te jete mbi 5°C dhe poshte 40°C gjate lyerjes apo tharjes