,

Daylux Boje Hidromat PLATIN 9L


Boje hidromat e cilesise me te mire, e  bardhe, per lyerje te siperfaqeve te  brendshme. PLATIN eshte i pershtatshem  per  lyerjen e tavaneve, kuzhinave, shkallëve, depove dhe në përgjithësi per ato ambiente ku larja dhe prekja e vazhdueshme nuk jane te nevojshme. Zoteron fuqi te   larte  mbuluese, bardhesi te shkelqyer, dhe ne   te njejten kohe lejon siperfaqen te  ajeroset. Boje ekologjike e pademshme per  shendetin e njeriut.

L2000

Perdorimi: Ne cdo siperfaqe te brendshme  te perbere nga beton, suva, çimento, tulla.

Aplikimi: Punohet me rrul, furçe dhe pistolete me ajer.

Paketimi: Tregetohet ne masat 5kg, 15kg, 25kg

Tretja: 5-10% me uje te paster.

Mbulimi: 10-12m²/ L, ne varesi te siperfaqes.

Koha e tharjes: Rreth 60 min pas aplikimit te pare. Aplikimi i dores se dyte duhet bere pas 3-4 oresh ne varesi te kushteve  atmosferike.

Shenim: Nuk rekomandohet lyerja nen temperaturen 5 °C dhe mbi 40°C. Ne  perfundim veglat e punes te lahen me uje  te paster dhe me detergjent nese eshte e nevojshme.