,

Daylux Boje Hidromat GLOB 9L


Hidromati Glob eshte boje ekonomike e bazuar ne rezine emulsioni. E pershtatshme vetem per lyerje te siperfaqjeve te brendshme ku larja dhe prekja e vazhdueshme jane te panevojshme. E pershtatshme per siperfaqje te tilla si beton,suva,tulla,dru,etj. Perdoret me lehtesi,lejon ajrosjen e siperfaqjes duke lene poret e saj te hapura. Boje ekolojike, pa arome te pakendshme, e pademshme per shendetin e njeriut.

L1300

Perdorimi: Ne cdo sipërfaqe të brendshme te perbërë nga beton, siperfaqe te suvatuar, dru, çimento, tulla.

Aplikimi: Lyhet me furce, rrul ose pistolete me ajer.

Paketimi: Tregetohet  ne masat 1kg, 5kg, 15kg dhe 25kg.

Tretja : 5-10% me ujë të pastër.

Mbulimi6-8m ²/kg ne  varesi  te  siperfaqes.

Tharja: Pas  1-3 orësh. Rilyerja pas 4-5 oresh ne  varesi te kushteve atmosferike. Temperatura duhet të jetë mbi 5°C dhe nen 40°C gjatë aplikimit.

Ngjyrat: Prodhohet ne  ngjyre te  bardhe.  GLOB përdoret për përgatitjen e ngjyrave sipas sistemit te ngjyrosjes D-MIX te firmes DAYLUX.