, ,

Daylux Llak Druri 900 ml


Golden Xyl eshte nje shtrese dekorative dhe mbrojtese ne te njejten kohe per siperfaqet e drurit. Perbehet nga rezine akrilike dhe mund te perdoret per lyerje te siperfaqeve te brendshme dhe te jashtme te perbera nga druri. Eshte e pershtatshme per dyer, dritare, korniza etj. Ka shkelqim ekselent dhe eshte rezistente ndaj kushteve atmosferike. Golden Xyl mund te lahet, ka ngjitje te forte, elasticitet te larte dhe eshte shume e lehte ne perdorim.Golden Xyl vjen ne 7 ngjyra te ndryshme.

L500

Perdorimi: Ne cdo siperfaqe qe eshte e perbere nga druri.

Aplikimi: Me furce, rrul ose pistolete me ajer.

Paketimi: Mundesohet vetem ne paketim 900ml.

Tretja: Per lyerje me furce ose rrul tretet me 5-10% me White Spirit (dylen I firmes Daylux), ose me perdorim me pistolete tretet me 15% White Spirit.

Mbulimi: 12-14 m² ne varesi te metodes se perdorimit dhe llojit te drurit.

Koha e tharjes: 3-4 ore ne varesi te kushteve atmosferike.

Shenim: Veglat e punes duhen lare me White Spirit ose me detergjent nese eshte e nevojshme.