Bluarse Misri

Makineria për bluarjen e misrit përbëhet nga pajisje pastruese, makineri për lëvozhgën dhe sterilizimin, fabrikë mielli ose makineri për kultivimin e kokrrave të misrit.
Me teknologji të përparuar të lëvozhgës dhe sterilizimit, kjo fabrikë mund të nxjerrë endospermë të pastër. Është në gjendje të prodhojë grurë dhe miell me cilësi të lartë me një fabrikë mielli misri dhe pajisje shoshitjeje. Kur pajiset me një makineri për nxjerrjen e mikrobeve, ajo mund të prodhojë embrion të pastër misri për prodhimin e vajit të mikrobeve.
Makineria e bluarjes së misrit miraton një sistem pneumatik në përgjithësi. Struktura prej çeliku e bën atë të vogël në madhësi dhe të lehtë për t’u instaluar dhe funksionuar. Përveç kësaj, ky impiant ka përparësitë e konsumit të ulët të energjisë dhe efikasitetit të lartë.
Ne ofrojmë lloje të ndryshme të makinerisë së bluarjes së misrit. Madhësitë mini përfshijnë 10TPD, 15TPD dhe 20TPD. Llojet e mesme përfshijnë 30TPD dhe 50TDP. Ne mund ta rregullojmë kapacitetin e prodhimit siç ju nevojitet.

Heqja – destonimi – qërimi – dërrmimi – bluarja e miellit – shoshitja dhe pastrimi
Së pari, misri përcillet në makinerinë e sitjes dhe të gurëzimit nga aktuatori pneumatik, ku eliminohen papastërtitë e madhësive të ndryshme. Pastaj, në makinën e lëvozhgës lëvoret, tufa, pluhuri hiqen plotësisht. Më tej, thërrmuesi bluan misrin në grimca të mëdha për të bërë miell. Pas kësaj, këto grimca ngrihen dhe futen në makinerinë e miellit. Kati përdhes shoshitet nga makineria e sitës. Mielli i misrit i kualifikuar do të paketohet, ndërsa grimcat e mëdha nuk do të kthehen më në bluarje për herë të dytë.

Makineri për qërimin dhe bluarjen e misrit KM-A1
Zbatohet si në përpunimin e thatë ashtu edhe në atë të lagësht. Makineria për qërimin e misrit mund të pastrojë dhe të qërojë misrat, të heqë embrionet, rrënjën dhe umbon e zezë, të shtypë dhe klasifikojë kokrrat, të lustrojë dhe të zgjedhë grimcat e misrit. Ajo përmban një paraqitje të shkurtër të jashtme, qëndrueshmëri, performancë të qëndrueshme dhe funksionim të dobishëm. Gritat e përpunuara të misrit mund të futen direkt në supermarket ose të shtypen më tej në vaj. Drithërat mund të përpunohen në më shumë se 20 lloje të produkteve.
Përveç kësaj, ne kemi një sistem të ri të zhvilluar dërrmues pafundësisht të ndryshueshëm, sistemin e zbritjes me 4 rrjete ventilimi që të përputhet me fabrikën e mullirit të misrit. Ato janë produktet më konkurruese të kompanisë sonë, të cilat janë eksportuar në Kore, Amerikën e Jugut, Rusi dhe Afrikë.

Makineri mulliri misri seria FC
Makineria për bluarjen e misrit në seri FC mund të përpunojë misër, patate dhe drithëra të tjera. Është krijuar për të përmbushur kërkesat e fabrikave të shkallës së mesme dhe të vogël që merren me ushqim, erëza, ushqim, ilaçe tradicionale kineze, kimike. Kjo makinë bluarje misri seri ka përparësitë e kapacitetit të lartë, performancës së qëndrueshme, konsumit të ulët të energjisë, strukturës kompakte, pjesës së jashtme të këndshme, funksionimit të lehtë dhe mirëmbajtjes. Mund të punojë me një makinë, thithëse dhe shkarkim automatik për të zvogëluar intensitetin e punës.
Modeli Kapaciteti(kg/h) Fuqia(kw) Shpejtësia e rrotullimit(r/min) Diametri i rrotulluesit(mm) Pesha(kg) Madhësia e paketimit (mm)
FC36 350-2000 11 4200 360 200 1490*700*1200
FC50 550-3500 30 3300 500 520 1750*980*1600
FC80 1200-8000 55 2180 800 980 2280*1500*2280

Bimë e madhe e mullirit të miellit të misrit

Makineria për bluajen e misrit është me shumë kapacitete, duke përfshirë 100TPD, 120TPD, 150TPD, 200TPD dhe kapacitete edhe më të mëdha.
Kjo fabrikë mielli misri miraton teknologjinë e përpunimit të thatë, e cila mund të prodhojë kokërr misri, grurë, embrion dhe miell me madhësi të ndryshme, me normën e shirjes deri në 95%. I gjithë procesi përfshin pastrimin, qërimin, degermimin, thërrmimin dhe bluarjen e miellit. Përveç kësaj, ajo është superiore në konsumin e energjisë dhe efikasitetin e prodhimit.

Karakteristikat e fabrikës së madhe të miellit të misrit
• Përpunimi sistematik mund të përmirësojë efikasitetin e prodhimit dhe të zvogëlojë kohën e punës. Të gjitha makineritë përbërëse paraqesin performancë të lartë.
• Teknologji e përparuar e përpunimit të thatë. Projektimi shkencor dhe struktura kompakte. Lehtë për të vepruar dhe mirëmbajtur.
• Operacioni është automatik ose gjysëm automatik, i cili në mënyrë efektive mund të zvogëlojë ngarkesën e punës dhe kostot e punës.
• Ky është një projekt me kthim të lartë dhe investime të ulëta. Konsumi i ulët i energjisë gjithashtu mund të zvogëlojë koston tuaj të prodhimit.

Showing all 2 results