Ngrohes me ventilim TV-EC-A

• Ngrohes me ventilim me 2 gradime dhe mbrojtje termike

 Temperature e rregullueshme
• I pershtatshem per ambjente te vogla
• Me doreze mbajtese

• E disponueshme ne 3 ngjyra (verdhe / bojeqelli / jeshile)