-14%
,

DAYLUX BOJE MATERLITE 750 ml (24)


Boje martelite me luspa me  baze dyleni dhe rezine alkide.Perdoret per mbrojtjen dhe dekorimin e  siperfaqeve metalike si dhe siguron shtrirje, tharje te shpejte dhe qendrueshmeri ndaj kushteve te mjedisit. Mund te perdoret direkt ne siperfaqen metalike, pa qene e nevojshme lyerja me astar. Eshte boje ideale per lyerjen e dyerve te blinduara per shkak te rezistences se larten daj gervishtjeve dhe goditjeve. Boja materlite me luspa vjen ne 15 ngjyra.

L600 L700

Perdorimi: E pershtatshme per cdo siperfa qe metalike.

Aplikimi: Lyhet me rrul, furce apo pistolete.

Paketimi: Mundesohet vetem ne kuti 750ml.

Tretja: Per lyerje me furce ose me rrul tretet me 5% Dylen I firmes Daylux, per lyerje me pistolete me ajer tretet me 10% Dylen D-200.

Mbulimi: 8-10m²/Lt me nje dore, ne varesi te siperfaqes.

Koha e tharjes: Thahet mbas 1-2 oresh, ne varesi te kushteve atmosferike.

Ngjyrat: Tregetohet sipas katalogut me 15 ngjyra.

Shenim: Veglat e punes duhet te pastrohen mire me dylen D200 menjehere pas perdorimit.

SKU: 20221 Categories: ,