FLEX GURE FRESIBEL ME BATERI LBE 125 18.0-EC C (22)


L34900

Sistemi i menaxhimit elektronik (EMS) mbron makinerinë, zgjat jetën e shërbimit dhe rrit efikasitetin
• Motor pa karbonçina për efikasitet më të madh dhe jetë më të gjatë shërbimi
• Kontrolli i mikroprocesorit me ndezje të butë, mbrojtje nga rindezja pas ndërprerjes së energjisë, monitorimi i temperaturës, mbrojtja nga
mbingarkesa, kontrolli i reagimit elektronik CDC

Category: