,

FUMAGALLI PLLAFON BERTA – 1B2000000WYE27 (24)


L2000

Pllafon i rrumbullakët pa tela dhe pa vida të dukshme. I bërë nga materiali i rrëshires të papërshkueshme nga uji, rrezet UV të stabilizuara, ndryshku apo korrozioni. I përshtatshëm për instalimin ne mur dhe tavan. Versioni GX53 LED ose 1xE27 në dispozicion. Klasa e izolimit II, Vlerësimi i mbrojtjes IP66.

SKU: 108 Categories: ,