,

FUMAGALLI NDRICUES MURAL AMELIA I ZI – DR2.570


L2200

Ndricues LED mural në stilin modern. I bërë nga materiali rrëshirë i papërshkueshëm nga uji, Rrezet UV të stabilizuara, Ndryshku dhe nga korrozioni. Sigurohet me difuzor PMMA me opale për të marrë një shpërndarje uniforme të dritës. Pajisur me TÜV të aprovuar, Llambe LED filament E27 I përshtatshem për përdorim të jashtëm. Klasa e izolimit IP55.