,

Kondicioner G-Tech GREE


PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

Seria G-Tech eshte inovacioni me i ri ne Gree, me nje dizajn te vecante per te cilin ju mund ta zgjidhni vet ngjyren e pajisjes. Ky detaj qe e ben kaq te vecante modelin G-Tech I lejon klientit ta pershtase me se mire ne te gjitha llojet e ambjenteve. G-Tech ju jep lehtesi ne pastrimin dhe larjen e filtrave.

 

G-TechNjesia MateseGWH09ACC-K6DNA1AGWH12ACC-K6DNA1A
Fuqia elektrikeV~220-240220-240
Furnizimi me energjiFrekuencaHz5050
Faza11
Klasi I energjiseA+++ / A+++A+++ / A+++
Kapaciteti ne ftohjeBtu/h920012000
Kapaciteti ne ngrohjeBtu/h1090013000
Parametra te sistemitk.m.e ne ftohjeWatt600875
k.m.e ne ngrohjeWatt715952
SEER – koeficenti sez-8.58.5
onal I eficenses
 

Pajisje te brendshme

Niveli zhurmesdB (A)43-2043-21
DimensionetMm945x293x225945x293x225
Funksionon ne temp.°C-15~43-15~43
 

Pajisje te jashtme

Niveli zhurmesdB (A)5252
DimensionetMm848x596x320848x596x320
Tipi I gazitR32R32

 

Categories: ,