,

Daylux Boje Zmalto Dhe Anti-Ndryshk 750ml


Direct 3ne1 eshte nje boje me shkelqim dhe njekohesisht astar metalik, me tharje te shpejte dhe kunder ndryshkjes. Eshte e pershtatshme per te ngjyrosur siperfaqe metalike te reja dhe te vjetra (tendryshkura), pa perdorur astar perpara. Ka shume jetegjatesi, ngjitje te forte dhe i mbron metalet ne terma afatgjate ndaj ndryshkjes. Ka veti punuese dhe niveluese shume te mira duke qene se nuk le shenjat e furces ne siperfaqe. E gatshme ne 11 ngjyra te ndryshme.

L1000

Perdorimi: Ne cdo siperfaqe metalike te re ose te vjeter (ndryshkur).

Aplikimi: Mund te lyhet me furce, rrul ose me pistolete me ajer.

Paketimi: Mundesohet ne kuti 750ml ose 2.5Lt.

Tretja: Hollohet me 15-20% diluent D200 I firmes Daylux.

Mbulimi: 8-10m²/Lt per cdo dore, ne varesi te kushteve te lyerjes, ne njesi per faqet e pregatitur sic duhet.

Koha e tharjes: 30-60 minuta ne varesi te kushteve atmosferike.

Rimbulimi: Pas 2-3 oresh.

Categories: ,