,

Daylux Pastrues Anti Myk 1L


Fungicide cleaner eshte pastrues i siperfaqeve qe kane zene myk. Ne baze te perberjes speciale jo vetem e heq mykun por dhe e parandalon per te ardhmen. Eshte shume e lehte ne perdorim dhe ka jete gjatesi ndaj mykut. Gjithashtu heq eren e pakendshme qe mund te jete ne siperfaqe duke e zevendesuar me nje arome freskie. Eshte ideale per te hequr njollat, pislleqet apo mykun nga shumica e siperfaqeve ne shtepi sic jane muret e ngjyrosurapo mobiljet. Rekomandohet perdorimi ne ato vende ku avulli dhe lageshtia eshte e larte sic jane kuzhinat apo tualetet.

L500

Paketimi: Ne shishe 1L.

Mbulimi: 10-14m2/L ne varesi te hollimit dhe siperfaqes

Hollimi: 1 pjese pastrues myku me 10 pjese uje te paster. Mund te perdoret dhe si hollues per lyerjen me boje per te parandaluar mykun ne te ardhmen.

Perdorimi: Perdorni doreza mbrojtese dhe syze gjate aplikimit te produktit. Tundeni dhe perziejeni mire perpara perdorimit. Pastrohet lehtesisht duke futur nje sfungjer ne perzierjen dhe me pas te pastrohet direkt siperfaqja me myk apo me njolle. Duhet fshire pas 15-20 minutash me nje leter te thate. Per te pasur mbrojtje afatgjate ndaj mykut, siperfaqja duhet te lyhet me produktin Kitchen & Bathroom te firmes Daylux.

Categories: ,